Asunto Thaimaasta | Hua Hin | 2hlö | 2kk | 4690€

 

Kausiloma on kuin pakettimatka joka tosin kestää parin viikon sijasta pari kuukautta. Hoidamme puolestasi kaikki matkajärjestelyt lentovarauksista asumisjärjestelyihin ja kuljetuksista siivouksiin.

 

Hua Hinissa tarjoamme tasokkaita ja tilavia 42m² studioasuntoja merinäköalalla. Ilmastoiduissa huoneistoissamme on mm. televisiot, internetyhteydet, peruskeittiövarustus kuten kahvinkeittimet, leivänpaahtimet, mikroaaltouunit, aterimet, lautaset, kahvikupit, pannut ja kattilat ym. tarvikkeet. Säännöllinen viikkosiivous sisältää puhtaat lakanat ja pyyhkeet sekä edullisen pesulapalvelun.

 

Huoneistohotellimme sijaitsee loistavalla paikalla, kaikkien keskustan palveluiden äärellä, silti rauhallisen pikkukadun varrella. Hua Hinin suurimmalle ostoskeskukselle on vain 300 metrin kävelymatka. Upea uima-allas on vapaasti käytössänne, eikä rantaankaan ole kuin 100 metriä. Omasta ravintolasta saa edullisen sekä maittavan aamiaisen ja keskustassa kun ollaan, on erilaisia ruokaravintoloita lähistöllä kymmenittäin. Hiekkarantansa lisäksi Hua Hin on kuuluisa vilkkaista iltatoreistaan, hemmottelevista terveyskylpylöistä ja tasokkaista golfkentistään. Suomalaisilla talvehtijoilla ja eläkeläisillä on alueella vireää seuratoimintaa, johon kaikki ovat tervetulleita tutustumaan ja osallistumaan.

 

Tämän esimerkkimatkan ajankohta on lokakuun puolivälistä joulunalusaikaan ja suunniteltu pariskunnalle, joita asiakkaamme yleensä ovat. Järjestämme tilausmatkoja isommillekin ryhmille.

 

Hintaan sisältyy: reittilennot hki-bkk-hki, mainittu asunto 2kk ajaksi, lentokenttäkuljetukset, viikkosiivous (sis. pyyhkeet ja vuodevaatteet) x 8, matkatoimistomaksut, verot

Lisämaksusta:  viisumit, vakuutukset, ateriat, käyttösähkö kulutuksen mukaan (10thb/unit), terveys- ja hyvinvointipalvelut, tulkkaus- ja asiointiapu, suomalaisen matkatoimisto AllAroundAsian retket ja muut palvelut Thaimaassa

 

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin koskien meistä riippumattomia ennakoimattomia muutoksia lentoyhtiöiden hinnoittelussa. Reittilentojen hinta tarkistetaan aina ennakkovarauksen yhteydessä. Mikäli merkittäviä muutoksia ilmenee, saattaa matkan kokonaishinta muuttua. Kysy lisätietoja varaus- ja peruutusehdoista.

 

    

 

Täytä esitietolomake Kausilomat -pääsivulla. Otamme yhteyttä.