Asunto Thaimaasta? Talveksi tropiikkiin? Eläkkeellä etelään? Kokeile Kausilomaa!

 

Kausiloma on helppo ja turvallinen vaihtoehto, jossa et sitoudu vuokriin tai lyhennyksiin, mutta voit viettää vaikka koko kesälomasi, vuorotteluvapaan, välivuoden tai pidemmän talviloman lämpöisessä kaukokohteessa. Kausiloma sopii myös ulkomaanharjoittelun tai pidemmän työmatkan järjestelyksi.

 

Kausilomapakettiin sisällytetään lennot, viisumit, kuljetus kohteeseen, asunto loman ajaksi sekä matkatoimistomme palvelut. Maksu- ja peruutusehdot määrittyvät matkakohtaisesti.

 

Täytä alla olevaan lomakkeeseen muutamia perustietoja, niin pääsemme alkuun matkasuunnitelmasi teossa. Otamme yhteyttä pikimmiten!

 

 

 

Tarjolla nyt: HUA HIN | 2kk | 2hlö | 4690€

 

   

  KAUSILOMAN HINTA

  Matkan lopullinen hinta muodostuu useista eri tekijöistä kuten seurueesi koosta, majoituksen tasosta ja sijainnista, lentoreiteistä ja ajoituksesta, loman kestosta sekä eri lisäpalveluista. Muuttujia siis on niin paljon että kiinteän hinnaston pitäminen on käytännössä mahdotonta. Nyrkkisääntönä voi pitää ajatusta että huokein parin kuukauden kausiloma maksaa suunnilleen saman verran minkä keskimääräistä tasokkaampi kahden viikon pakettimatka.

   

  PERUSTIEDOT

  Tarvitsemme jo aivan aluksi joitakin tietoja jotka voit laittaa alla olevaan lomakkeeseen. Kyseessä ei ole sitova eikä virallinen tarjouspyyntö, vaan esitietolomake jonka pohjalta saamme hommat käyntiin heti. Jokainen kausiloma suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä. Kuvia ja yksityiskohtaisempaa tietoa on siis saatavilla vasta kun se täydellinen lomakohde on löytynyt.

   

  LOMAKKEEN TÄYTTÄMINEN

  Joustavuus päivämäärissä helpottaa edullisempien lentojen etsimistä. Suora lento on pääsääntöisesti kalliimpi kuin vaihtoja sisältävä.

   

  Kausiloman kesto puolestaan vaikuttaa mm. viisumityypin valintaan.

   

  Lisätietokenttään voit laittaa tietoja harrastuksistanne tai muista mielenkiinnon kohteista. Näin voimme sisällyttää jo alustavaan matkasuunnitelmaan ehdotuksia palveluista, retkistä ja aktiviteeteista.

   

  Tervetuloa lämpöiseen!

  Yhteyshenkilö *
  Sähköpostiosoite *
  Puhelinnumerosi *
  Henkilömäärä *
  Kausiloman kohde *




  Asunnon tyyppi



  Asunnon koko
  Lennot
  Kausiloman kesto
  Kausiloman alkupvm
  Kausiloman loppupvm
  Päivämäärien tarkkuus +/–
  Lisätietoja, toiveita, kysymyksiä ja ehdotuksia

  Lomakkeen lähetyksen varmennuskoodi *
  Syötä kuvassa oleva numerosarja. Jos et pysty lukemaan numeroita, lataa uusi kuva

  Pakolliset kentät *