Nizza, Ranskan Riviera, Alajärven Yrittäjät

Etusivu » Matkat ja kohteet » Nizza, Ranskan Riviera, Alajärven Yrittäjät

Alajärven Yrittäjät ry

Nizza, Ranskan Riviera

20.-23.9.2018

Lähde Alajärven Yrittäjien seurassa syysmatkalle Nizzaan, Ranskan Rivieralle! Nizza on Rivieran pääkaupunki, jossa riittää nähtävää ja koettavaa. Promenade des Anglais upeine palatseineen, vanha Nizza kapeine kujineen ja värikkäine taloineen, Cours Salyean provencelainen tori ja paljon muuta! Olet tervetullut  joukkoon nauttimaan Nizzan välimerellisestä ja välittömästä tunnelmasta!

 

Lennot / Finnair

Meno: 20.09. Helsinki - Nizza 08:05-10:25

Paluu: 23.09. Nizza - Helsinki 20:30-00:45

 

Matkaohjelma:

Torstai 20.9.

Tulo Nizzaan aamulennolla, joka saapuu klo 10:25. Suomenkielinen paikallisopas vastaanottaa ryhmän Nizzan lentokentällä. Bussimatka Nizzan keskustaan sujuu palmujen ja Välmeren reunustamaa rantabulevardia pitkin. Matkalla saamme ihailla upeita kaupunkipalatseja.

Viemme matkalaukut hotelliin säilytykseen ja kävelemme Promenade Paillonin ja Massena -aukion suihkulähteiden ohi viininmaistajaisille paikalliseen viinikauppaan, jolla on myös viinikellari viinien säilytystä ja maistiaisiakin varten.

Loppupäivä vapaata aikaa iltaan saakka, jolloin kokoonnutaan yhteiselle illalliselle. Majoittuminen Hotel Universeen ennen illallista.

 

Perjantai 21.9.

Hotelliaamiaisen jälkeen opastettu vanhan kaupungin kierros (kesto n. 2 h). Nizzan vanha kaupunki on ihastuttava sekamelska kapeita kujia, pikkuputiikkeja, bistroja, taidegallerioita ja aurinkoisia terasseja. Kierroksen jälkeen lounas vanhassa kaupungissa sijaitsevassa pienessä ravintolassa, jossa suomalainen omistaja kertoo yrittäjyydestä. Loppupäivä vapaata aikaa.

 

Lauantai 22.9.

Aamiainen hotellissa. Vapaapäivä, jolloin kukin voi tehdä sitä, mikä eniten miellyttää; shoppailla, vierailla museoissa ja taidenäyttelyissä tai vain nauttia Välimerestä ja upeasta pitkästä rantaviivasta.

Lisämaksusta opastettu puolipäiväretki Monacoon (kesto 5 h). Hinta: 73 €/hlö, sis. opastuksen, kuljetuksen sekä sisäänpääsymaksun automuseoon.

*****************************************************

Univers Hotel Nice***

2 rue de la Liberté, 06000 NICE

www.hotelunivers-nice.com 

 

Sunnuntai 23.9.

Aamiaisen jälkeen pakataan matkatavarat bussiin ja lähdetään oppaan johdolla tutustumaan Antibes´n eloisaan pikkukaupunkiin, jolle iloinen aamutori, tunnelmallinen vanha kaupunki ja hulppea huvivenesatama ovat suoneet Rivieran charmantimman kaupungin maineen. Teemme oppaan kanssa kävelykierroksen, käymme suomalaisomisteisessa kaupassa ja nautimme lounaan Antibesissa.

Lounaan jälkeen jätämme merenrannan ja lähdemme Nizzan "ylämaille" idyllisen kauniiseen Saint-Paul-de-Vencen kalliokylään, joka on Etelä-Ranskan yksi ihastuttavimmista keskiaikaisista kylistä. Ylhäältä kylästä avautuvat näkyymät ympäröivään Vencen laaksoon. Saint-Paulissa tehdään opastettu kävelykierros, jonka aikana ryhmäläisillä on mahdollisuus jututtaa putiikkeja pitäviä paikallisia yrittäjiä.

Iltapäivän päätteeksi saavutaan Nice-Côte d'Azurin lentokentälle, mistä iltalennolla takaisin koti-Suomeen klo 20:30-00:45.

 

Matkan hinta:

* 1198 € / hlö 2 hh:ssa

* 1348 € / hlö 1 hh:ssa

 

Hintaan sisältyy:

 • Finnairin reittilennot Hki-Nizza-Hki, verot ja viranomaismaksut
 • tulokuljetus, oppaan palvelut
 • majoitus 2 tai 1 hengen huoneessa, buffet-aamiaiset
 • viininmaistajaiset
 • illallinen Villa d'Estessä
 • opastetttu Nizzan vanhan kaupungin kävelykierros
 • yrittäjätapaaminen ja lounas suomalais-argentiinalaisomisteisessa ravintolassa
 • bussikuljetus ja oppaan palvelut Nizza-Antibes-Saint-Paul-Nizzan lentokenttä
 • lounas ja yritysvierailu Antibesissa

Lisämaksusta:

 • Monacon retki 73 €/hlö (kesto n. 5 h)
 • muut palvelut ja retket
 • matkavakuutus (suosittelemme)

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 19.6.2018 mennessä Ysimatkat, p.050-562 4916 tai s-postilla inga.yli-sikkila@ysimatkat.fi