Teatterimatka, Muistojen ilta 31.3.2019

Etusivu » Matkat ja kohteet » Teatterimatka, Muistojen ilta 31.3.2019

TEATTERIMATKA KARSTULAAN

 

SU 31.3.2019 KLO 14.00
"MUISTOJEN ILTA" -ESITYS VASTINGIN NUORISOSEURALLA

 

Näytelmäkirjailija Heikki Luoman kirjoittama musiikkinäytelmä siivittää katsojat sanoin ja sävelin 50-luvulle ja sodan jälkeisiin vuosiin. Suomi elää uskomattoman nousun aikaa ja kansainvälistyy. Sodan arvet ovat olemassa mutta ihmisten elämänusko ei ole sammunut. Uudet kotimaiset iskelmät ja ulkomaisten iskelmien suomalaiset versiot tanssittavat ihmisiä ja luovat unohtumattomasti tuon ajan tunnelmaa. Kaiken ilon taustalla soivat kuitenkin sota-ajan raskaiden kokemusten ja menetysten tunnot.

Musiikkinäytelmässä esiintyy Viihdytysryhmä "Vartiossa", jossa ovat mukana Tarja Kultavuori, Päivi Muhonen, Juhani Paananen, Jukka Paananen, Raimo Urpilainen ja Mika Muhonen.

 

Bussin aikataulu ja reitti:

klo 12:00  Alajärvi, entinen matkahuolto

klo 12:10  Hoisko, Neste

klo 13:30  Vastingin Ns

 

Matkan hinta: 38 € / hlö / min. 30 henkilön ryhmä

 

Hintaan sisältyy:

  • teatterilippu
  • väliaikakahvit
  • bussikuljetus yllä olevaa reittiä

Sitovat ilmoittautumiset: Torstaihin 21.3. mennessä p. 050-5624916 / Inga Yli-Sikkilä tai sähköpostilla inga.yli-sikkila@ysimatkat.fi  Matkan voi varata myös oheisella varauslomakkeella.

 

Huom! Paikkoja on rajoitetusti ja täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin. Matka toteutuu mikäli lähtijöitä on riittävä määrä.