Ysimatkat palvelee sinua kaikissa matka-asioissasi

olet sitten lähdössä matkalle yksin, kaksin tai isommalla porukalla.
Linja-autokuljetukset järjestämme vuosikymmenien kokemuksella ja yhteistyökumppaneidemme laadukkaalla kalustolla.

Erityisenä vahvuutenamme ovat työ- ja vapaa-ajan ryhmille tilauksesta suunnitellut virkistys-, kokous- ja opintomatkat sekä kotimaassa että ulkomailla. Matkaohjelma rakennetaan aina asiakkaan toivomukset ja ehdotukset huomioiden. Ryhmän kooksi riittää mainiosti jo 10 henkilöä. Hoidamme puolestasi matkaanne liittyvät järjestelyt, lento- juna- ja laivaliput, hotellit, kuljetukset, retket, aterioinnit, vierailut ja viisumipalvelut.
Tarjoamme kaikki matkailupalvelut ryhmällesi minne tahansa maailmassa!

Ryhmät

RYHMILLE MATKAT TILAUKSESTA

Ryhmiä varten  olemme laatineet  valmiita retki- ja matkaohjelmia ja koonneet ideoita ja tietoa kiinnostavista matkakohteista niin kotimaassa kuin ulkomailla. Matkaohjelmat voidaan muokata ja ottaa huomioon ryhmän toiveet ja mielenkiinnon kohteet.

RYHDY RYHMÄNKERÄÄJÄKSI!

Ryhmänkerääjänä toimit yhteyshenkilönä ryhmäsi ja Ysimatkojen välillä. Matkan suunnitteluvaiheessa esität meille ryhmäsi matkatoiveita ja teemme yhdessä suunnittelmia matkaohjelmasta. Vastuun matkan kokonaissuunnittelusta ja toteuttamisesta hoidamme me. Ryhmänkerääjät ovat meille tärkeitä yhteistyökumppaneita. Saat matkoillamme oman matkasi veloituksetta kun ryhmässäsi on vähintään 20 matkustajaa. Pienemmissä ryhmissä tarjoamme ryhmänkerääjän etuja aina matkakohtaisesti. Järjestämme ryhmänkerääjille myös matkailuiltoja, jolloin tutustumme uusiin kohteisiin ja ajankohtaisiin matkailuasioihin.

Olkaapa yhteydessä niin laadimme juuri Teidän ryhmänne tarpeisiin sopivan matkan, olipa sitten kyse suosituista kotimaan päivämatkoista tai pidemmästä reissusta ulkomaille!

“Näe maailmaa. Se on ihmeellisempi kuin yksikään uni.”
– Ray Bradbury