Ryhmät

Ryhmille matkat tilauksesta

Ryhmiä varten  olemme laatineet  valmiita retki- ja matkaohjelmia ja koonneet ideoita ja tietoa kiinnostavista matkakohteista niin kotimaassa kuin ulkomailla. Matkaohjelmat voidaan muokata ja ottaa huomioon ryhmän toiveet ja mielenkiinnon kohteet.

Ryhdy Ryhmänkerääjäksi!

Ryhmänkerääjänä toimit yhteyshenkilönä ryhmäsi ja Ysimatkojen välillä. Matkan suunnitteluvaiheessa esität meille ryhmäsi matkatoiveita ja teemme yhdessä suunnittelmia matkaohjelmasta. Vastuun matkan kokonaissuunnittelusta ja toteuttamisesta hoidamme me. Ryhmänkerääjät ovat meille tärkeitä yhteistyökumppaneita. Saat matkoillamme oman matkasi veloituksetta kun ryhmässäsi on vähintään 20 matkustajaa. Pienemmissä ryhmissä tarjoamme ryhmänkerääjän etuja aina matkakohtaisesti. Järjestämme ryhmänkerääjille myös matkailuiltoja, jolloin tutustumme uusiin kohteisiin ja ajankohtaisiin matkailuasioihin.

Olkaapa yhteydessä niin laadimme juuri Teidän ryhmänne tarpeisiin sopivan matkan, olipa sitten kyse suosituista kotimaan päivämatkoista tai pidemmästä reissusta ulkomaille!